Angajații Spitalului Județean încep cursurile de comunicare

cadre medicaleCursurile de comunicare  vor viza doar personalul mediu și auxiliar din cadrul Spitaului Județean și se vor desfășura de săptămâna viitoare. Medicul Ștefan Bercea a declarat că se va face o programare a personalului vizat, respectiv asistenți medicali, infirmieri, îngrijitori, muncitori, până la sfârșitul anului, aceste persoane urmând să primească credite din partea Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali. De altfel, lectori din cadrul  OAMS vor susține cursurile.

like facebookSunt cursuri de comunicare și îmbunătățire a comunicării și relaționării cu pacienții. Aceste cursuri vor fi organizate la sediul de la Colegiul Medicilor și vor fi susținute de lectori din cadrul OAMMR. Având în vedere că numărul personalui este foarte mare, va fi o programare până la sfârșitul anului”, a menționat Bercea.

Peste 1500 de angajați ar urma să participe la aceste cursuri de comunicare.

 

2 thoughts on “Angajații Spitalului Județean încep cursurile de comunicare

  1. Dar ce credeți că medicii vorbesc frumos cu pacienții, dimpotrivă ! Dacă tot se fac aceste cursuri,poate vor fi învățate cadrele să nu se mai adreseze cu expresia ,, bunicu sau bunica…” Unii din bătrâni au învățat carte cât 4-5 asistente la un loc și ar merita să li se adreseze cu domnule sau doamnă, nicidecum la persoana a doua !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *