Doi tineri au comis o tâlhărie ca-n filme şi au plecat cu 70.000 de lei

talharie vlasinesti masina politie in fata unei case1Doi tineri au ajuns să fie trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, după ce au intrat peste doi bătrâni şi i-au bătut plecând la final cu 70.000 de lei. Marinel Manole, de 19 ani şi Mirel Radu Arsenoia, de 20 de ani şi-au cunoscut victimele după ce le-au ajutat la treburile gospodăreşti.

like facebook În noaptea de 16 spre 17 ianurie s-au echipat cu cagule şi mănuşi şi au intrat în casă peste Dumitru Popovici, de 86 de ani, Elena Popovici, de 90 de ani şi fiul lor imobilizat Constantin Popovici, de 58 de ani. Ştiau că bătrânii ascund banii într-un bidon şi au plecat cu 70.000 de lei, actele de identitate şi un libret CEC. În timpul tâlhăriei cei doi bătrâni au fost bătuţi cu sălbăticie.

„Persoana vătămată Popovici Dumitru a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 40-45 zile îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa. Popovici Elena a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 40-45 zile îngrijiri medicale şi pers. văt. Popovici Constantin a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 14-15 zile îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *