Donatorii de sânge din municipiul Botoșani vor beneficia de facilități la transportul în comun. Ce s-a decis

sange_1Primarul muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat, miercuri, că donatorii de sânge vor beneficia de facilității la transportul local. Acești vor beneficia de o reducere de 50% la abonament, pentru o lună pe mijloacele de transport în comun cu tramvaiul, respectiv cu autobuzul.

Măsura este valabilă doar pentru pentru donatorii de sânge cu domiciliul în municipiul Botoşani, aceștia urmând să opteze pentru mijlocul de transport dorit: tramvai ori microbuz.

Plata facilităţii se va efectua către operatorul serviciului public de transport , din bugetul local al Municipiului Botoşani, pe bază de document justificativ eliberat de Centrul de Transfuzie Sanguină Botoşani.

like facebookNoi am făcut demersurile până în momentul de față și vom intra cu această reducere în ședința de Consiliu Local, sperând că și prin ajutorul nostru vom avea mai mulți donatori de sânge”, a menționat Flutur.

Centrul de Transfuzii Sanguine Botoșani a solicitat la începutul anului Primărie Botoșani, în contextul crizei de sânge cu care se confruntă spitalele din Botoşani, să acorde donatorilor o reducere de 50% la transportul public local pe o perioadă de o lună.

 

One thought on “Donatorii de sânge din municipiul Botoșani vor beneficia de facilități la transportul în comun. Ce s-a decis

  1. 50%??? Adica in loc de 2 lei,vei plati 1 leu. Daca mergi o calatorie pe zi timp de 30 de zile platesti 30 de lei. Pai 30 de lei echivaleaza cu gestul de a dona sange??? Mai bine o faci gratis si stii o treaba. Ai facut un gest nobil. Ce mai propunere….numai o minte luminata putea sa debiteze asemenea cretinitati…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *