Cât a prevăzut Consiliul Județean pentru cheltuielile de protocol și convorbirile telefonice din acest an

sediu CJ BotosaniConsiliul Județean va supune spre aprobare, în ședința de pe 26 mai, un proiect de hotărâre privind cheltuielile prevăzute cu protocolul în cadrul instituției. Astfel, convorbirile telefonice vor fi de maxim 6000 lei pe lună, vor putea face cadouri oaspeților în sumă de 225 lei.

Președintele Consiliului Județean poate oferi mese oficiale oaspeților în limita a 60 lei de persoană, iar vicepreședinții și secretarul județului în limita a 45 lei de persoană.

Cheltuielile zilnice de masă pentru delegații conduse de miniștri și invitații președintelui CJ vor trebui să fie în lșimita a 90 lei de persoană, în schim ce cheltuielile pentru invitații vicepreședinților vor fi de 70 lei de persoan, pe zi.

Cheltuielile de masă pentru șoferii invitaților vor fi de doar 15 lei . Potrivit aceluiași proiect de hotărâre, CJ și-a propus anul acesta să mai achiziționeze șase autoturisme.

Vezi aici toate cheltuielile de protocol!

 

One thought on “Cât a prevăzut Consiliul Județean pentru cheltuielile de protocol și convorbirile telefonice din acest an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *