Peticiri pe strada Primăverii. Viceprimar: Este singura soluție potrivită pentru acest moment

lucrari cale rulare tramvai primaveriiReprezentanții Primăriei Botoșani au decis să se facă peticiri pe strada Primăverii, după ce au existat mai multe reclamații cu privire la existența gropilor apărute lângă șina de tramvai. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a fost cel care a dat ordinul de plombare a gropilor din asfalt. El spune că soluția este provizorie.

like facebookA început plombarea gropilor din carosabil și din dalele suport ale liniilor de tramvai. Mi-am asumat eu acest lucru. Este singura soluție bună, potrivită pentru acest moment. Vom aborda și tronsonul de pe Calea Națională”, a menționat Cosmin Andrei.

De altfel, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, s-a declarat nemulțumit de modul cum arată strada Primăverii, mai ales la calea de rulare a tramvaiului. El a criticat faptul că societatea Eltrans nu intervine în a repara gropile apărute pe lângă șina de tramvai, spunând că responsabilitatea este pasată dintr-o parte în alta.

 

One thought on “Peticiri pe strada Primăverii. Viceprimar: Este singura soluție potrivită pentru acest moment

  1. alea se pot numi tramvaie??? cu o vechime de 40 de ani si aflate intr-o stare de casare??? N-ai bani de altele noi sau cat de cat mai bune ca astea scoate-le si la revedere. Ce tii rablele alea in circulatie??? Produc bani??? Nu cred! Atunci care-i motivul??? Produc bani pt buzunarele voastre din buzunarele prostimii care tine in spate mii si mii de pensionari si elevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *