Președintele CJ: Lucrurile trebuiesc echilibrate la Nova Apaserv

costica-macaletiPreședintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, cere o echilibrare a salariilor la societatea Nova Apaserv. El consideră că de acea cotă variabilă din profitul societății ar trebui să beneficieze toți salariații societății, nu doar directorii.

like facebookLucrurile trebuiesc echilibrate, pentru că în general șefii găsesc tot felul de artificii să-și mărească sumele primite. Dacă Nova Apaserv este pe profit iar Consiliul de Administrație consideră că este în regulă acest lucru iar la personalul angajat să nu ofere o negociere de salarii, bonuri de masă și altceva, e o hotărâre a CA. Lucrurile, din punctul meu de vedere, trebuie să aibă un anumit echilibru. Am să port o discuție cu președintele Consiliului de Administrație să expună punctul de vedere al meu. Ar trebui echilibrate lucrurile. Să intre într-o negociere de salarii la Nova Apaserv, dacă există profit”, a menționat Macaleți.

Reprezentanții Nova Apaserv au prins și în bugetul din acest an acordarea cotei variabile pentru directori și membrii Consiliului de Administrație.  Sumele cerute pornesc de la 3.900 lei în cazul directorului comercial și ajung la 5000 lei brut pe lună în cazul directorului general. De asemenea, membrii Consiliului de Administrație ar urma să primească câte 900 lei pe lună, dacă bugetul societății va fi votat de consilierii județeni în această formă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *