Premii importante pentru Ansamblul de cantece si dansuri „Mugurelul-Mărgineanca” din Dorohoi

ansamblul margineanca dorohoiEvolutie de succes al Ansamblului de cantece si dansuri „Mugurelul-Mărgineanca” prin participarea la Festivalul-Concurs Internațional de folclor pentru copii „Am fost ș-om fi” organizat de Clubul Copiilor Sighetu Marmatiei in perioada 7-10 mai 2017 și la Festivalul-Concurs Internațional de folclor „Așa-i jocul pe la noi” organizat de Palatul Copiilor Arad  in perioada 11-14 mai 2017.

like facebookRezultatele sunt remarcabile: la SighetuMarmației, ansamblul s-a întors cu Marele Premiu, dar și cu premii individuale:

  • Locul I: Aostacioaei Măriuca(solo voce), Andrei Botezatu(clarinet), si duetul clarinet-trompeta: Gîbu Tudor și Dănuț Bostan;
  • Locul II: Alexandra Muha si Airinei Andreea(solo voce) si Dănuț Bostan(trompetă).

Si participarea la Festivalul-Concurs Internațional de folclor „Asa-i jocul pe la noi” Arad, ansamblul „Mugurelul-Mărgineanca” a fost un succes:

  • Premiul I pentru Ansamblul de cantece si dansuri „Mugurelul-Margineanca”;
  • Premiul I: Aostacioaei Măriuca, Alexandra Muha și Airinei Andreea(sectiunea solisti vocali), Formatia de dansuri „Margineanca”;
  • Premiul II: Duet clarinet-trompeta: Gabu Tudor si Danut Bostan, Andrei Botezatu(clarinet);
  • Premiul III: Dănuț Bostan (trompetă).

Reamintim că ansamblul este format din Orchestra „Mugurelul” a Clubului Copiilor Dorohoi, sub conducerea muzicală a prof. Marcel Dupu și Ansamblul de dansuri populare „Mărgineanca” al Casei de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani, sub îndrumarea maestrului coregraf  Valentin Rău.

Suntem mandri si bucurosi de succesul elevilor nostri care s-au mobilizat si au demonstrat inca o data ca sunt cei mai buni. ” a declarat  prof. Marcel Dupu, directorul Clubului Copiilor Dorohoi.

ansamblul margineanca dorohoi

ansamblul margineanca dorohoi

 

One thought on “Premii importante pentru Ansamblul de cantece si dansuri „Mugurelul-Mărgineanca” din Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *