FOTO Ţiriac investeşte în Botoşani. Benzinărie inaugurată în centrul municipiului

tiriac energy beristeanu2Cel mai bogat român a ajuns să investeasă în Botoşani, în parteneriat cu un om de afaceri local. Ion Ţiriac, prin firma Ţiriac Energy, a încheiat o colaborare cu familia Berişteanu, ce deţine lanţul de benzinării BBB.

Printr-un proiect pilot, în sistem franciză, a fost făcută o investiţie de 50.000 de euro în staţia de combustibili din zona mall-ului. Staţia este deţinută în continuare de SC Berişteanu Impex SRL, însă va funcţiona sub o nouă titulatură, Ţiriac Energy-Sincro, inaugurarea oficială fiind făcută marţi.

Locaţia îşi păstrează zona de magazin, sub noua titulatură- „Coffee & Shop” şi va pune la dispoziţia clienţilor produse de cea mai bună calitate, provenite din surse interne.

tiriac energy beristeanu3„Am încredere în succesul unui lanţ de benzinării 100% antreprenoriale, care sub un brand românesc puternic va putea concura cu jucătorii tradiţionali din piaţa de retail de combustibil din România. Ne-am propus să devenim unul dintre principalii jucători de pe piaţă, iar parteneriatul cu SC Berişteanu Impex SRL este încă un pas înainte pentru a a atinge acest obiectv”, a declarat Remus Hîrceagă, director al companiei Ţiriac Energy.

La rândul său, omul de afaceri Bogdan Berişteanu şi-a exprimat încrederea în acest parteneriat.

tiriac energy beristeanu1like facebook„Intrarea în reţeaua Ţiriac Energy-Sincro ne bucură şi ne obligă titodată să oferim celor ce ne trec pragul servicii şi produse la un nivel superior de calitate. Avem încredere că acest nou nume va fi benefic pentru oraşul nostru şi bine primit de clienţi”, a spus Bogdan Berişteanu.

tiriac energy beristeanu

 

 

 

 

One thought on “FOTO Ţiriac investeşte în Botoşani. Benzinărie inaugurată în centrul municipiului

  1. Aceleasi produse de o calitate indoienica,revandute sub un brand puternic. Da?? Cam asta e „afacerea” Prostimea e asteptata la pompe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *