Un nou furnizor de gaz pentru populaţia din municipiul Botoşani

energaz- eonIncepand cu anul 2016, compania EON Distributie S.A. redenumita de la 1 ianuarie Delgaz Grid S.A. a incheiat un contract de colaborare cu furnizorul ENERGAZ, companie licentiata ANRE pentru furnizarea de gaze naturale pe teritoriul Romaniei.

Locuitorii orasului Botosani au posibilitatea de a schimba furnizorul actual cu altul nou conform legii 132/2012 fara nici un cost suplimentar.

In acest sens, compania ENERGAZ cu activitate din anul 2014 in domeniul energiei vine in intampinarea persoanelor care doresc sa ramana cu partea de distributie la EON, iar cu cea de furnizare/facturare la ENERGAZ pentru a beneficia de urmatoarele avantaje:

  • fara estimari si regularizari trimestriale
  • fiecare client plateste exact ce a consumat luna precedenta avand controlul permanent al costurilor
  • promotia primaverii : 9% reducere la pretul gazului! Acest pret ramane FIX pentru o perioada de 2 ani de zile
  • reziliere in orice moment : daca un client nu mai doreste sa ramana clientul energaz, poate sa se mute la alt furnizor sau inapoi la cel vechi chiar de luna urmatoare, neavand astfel nici un risc de a incerca varianta noastra
  • plata facturilor la PayPoint, BCR, Banca Transilvania, la sediul Energaz din Botosani sau celelalte orase PLUS direct acasa la client chemand agentul zonal cu chitantier pentru plata in numerar.
  • contact direct fara roboti sau deplasari inutile, agentul zonal vine direct acasa la client pentru a raspunde la orice nelamurire indiferent de vreme in intervalul orar 9-18

Filiala Botosani are sediul pe Calea Nationala nr 79 sc C, chiar in spate la C.A.R., langa APIA si Casa de Pensii, usor de gasit pentru persoanele ce doresc sa devina clienti Energaz.  Mentionam ca deja in Suceava peste 1350 de clienti se bucura incepand cu luna aprilie de beneficiile Energaz platind mai putin pentru factura de gaze naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *