Tânăr prins la volan, pe un drum european, cu o alcoolemie uriașă. Cât de beat era

etilotestTrei tineri au fost prinși la volan sub influența alcoolului, la sfârșitul săptămânii, însă unul a întrecut orice măsură. Duminică dimineață, la ora 01.10, C.M. de 31 de ani, din comuna Prăjeni, judeţul Botoşani, a fost depistat  în trafic de poliţişti, în timp ce conducea un autoturism  pe drumul european D.E. 58, pe raza oraşului Flămânzi, judeţul Botoşani.

like facebookConducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de  1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior, tânărul a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt tânăr de 26 de ani, din comuna George Enescu, judeţul Botoşani, a fost depistat în trafic de poliţişti, în timp ce conducea un autovehicul pe drumul judeţean D.J. 298, pe raza localităţii Dumeni, comuna George Enescu, judeţul Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de  0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă dimineață, D.N. de 26 de ani, din comuna Vârfu Câmpului, judeţul Botoşani, a fost oprit în trafic de poliţişti, pe drumul naţional D.N. 29A, pe raza comunei.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de  0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior, tânărul a refuzat să însoţească echipajul de poliţie la Spitalul Municipal Dorohoi, în vederea recoltării probelor biologice de sânge. Toți cei trei șoferi s-au ales cu dosar penal.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *