Noul Consiliu de Administrație de la societatea Nova Apaserv va fi desemnat în luna iunie

sediu Nova Apaserv- BotosaniNoul Consiliu de Administrație de la societatea Nova Apaserv va fi desemnat în luna iunie. Joi, în ședința Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”Aqua Botoșani”, s-a avizat lista cu candidații pentru funcțiile de membri în CA de la Nova Apaserv, urmând ca în Consiliul Județean să se voteze noii membri.

Iulian Micu, director în cadrul Consiliului Județean, a declarat că din cei opt candidați care sunt pe listă vor rămâne doar șapte.

like facebookS-a solicitat clarificări privind acest clasament și modul de departajare a acestor persoane . Dacă primii șase sunt eligibili, pentru locul șapte și opt s-a solicitat clarificare. Din câte ne-au comunicat vor fi în CA șapte persoane.  Sperăm ca începând cu luna iunie să avem desemnat un nou CA”, a spus directorul Consiliului Județean.

Candidații pentru funcțiile de membri în CA sunt: Albert Tănasă, care a promovat concursul cu 67,5 puncte, Dan Constantin Deleanu-63,7 puncte, Simion Drelciuc-58,9 puncte, Călin Bosovici-47,5 puncte, Iulian Gabriel Apotrosoaie-46,2 puncte, Ioan Comarița-44,8 puncte, Daniel Tupiluș-44,6 puncte și Narcis Ștefan-44,6 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *