Preşedintele PNL Botoşani, senatorul Costel Şoptică: „Politica liberalilor va fi îndreptată către necazurile de zi cu zi ale botoşănenilor”

costel soptica pnlStrategia politică a PNL Botoşani va fi, şi de acum încolo, orientată către adevăratele probleme ale cetăţenilor judeţului şi rezolvarea acestora. Noua echipă aleasă la conducerea liberalilor botoşăneni va avea ca principale coordonate onestitatea, bunul simţ, identificarea soluţiilor viabile şi credibile pentru bunăstarea populaţiei şi a localităţilor judeţului!

like facebookDupă cum am demonstrat şi până acum, PNL va lua poziţie de fiecare dată când va constata derapaje ale PSD de la angajamentele luate în faţa românilor şi a botoşănenilor. Vom observa cu atenţie modul în care PSD îşi va pune în aplicare programul de guvernare, atât la nivel naţional, cât şi la nivel judeţean. PNL Botoşani susţine că toate formaţiunile politice trebuie să contribuie la susţinerea judeţului şi la asigurarea unui trai decent pentru botoşăneni, fie că sunt la guvernare, fie că sunt în Opoziţie.

Politica liberalilor va fi îndreptată preponderent către necazurile de zi cu zi ale oamenilor din judeţ, iar dezvoltarea localităţilor noastre şi diminuarea sărăciei ne preocupă în mod direct, potrivit unui comunicat de presă.

 

3 thoughts on “Preşedintele PNL Botoşani, senatorul Costel Şoptică: „Politica liberalilor va fi îndreptată către necazurile de zi cu zi ale botoşănenilor”

  1. Senzational mai Soptica cum o sa ai tu grija de grijile botosanenilor,este?? Tu te-auzi ce spui??? Atentezi la inteligenta fiecaruia in parte. Cine dupa 27 de ani mai crede in vrajeala voastra de deputati,senatori,parlamentari,ministri,primari,etc??? Sau poate mai exista naivi…Sa-ti spun unde te doare de grijile sau problemele botosanenilor??? Va intereseaza ciolanul si osul de ros si propria voastra bunastare si eventual a inca 10 generatii dupa voi. In rest nimic absolut,simpla gargara pt cei care inca mai sunt naivi sa creada vrajeala ta si-a voastra indiferent de culoarea politica avuta. N-ati facut,nu faceti si nu veti niciodata nimic pt nimeni in afara de voi si-ai vostri.

  2. O hoardă de nesimțiți li se pare ca sunt buricul pământului, nici nu salută vecinii, luati exemplu de la domnul Baltă care cand stătea la bloc e saluta si respecta vecinii, am un nesimțit care trece si nici nu vede batranii din bloc e ceva sculă pe la sala de sport de asta nu va iubeste populația ,ati fost aroganți, plini de voi….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *