Tragedie! Un tânăr din Botoșani, mort în urma unui accident rutier în Italia

accident - tanar roman, din Botosani, mort in italiaAutoritățile italiene din Marsala au arestat în cursul zilei de vineri, 5 mai 2017, un tânăr român în vârstă de 22 de ani care se pare că este responsabil de moartea unui conațional și rănirea unui alt bărbat român, în urma unui accident care a avut loc în localitatea respectivă joi seara, în jurul orei 20:30.

Conform autorităților italiene, un automobil Opel, la volanul căruia se afla un cetățean român în vârstă de 22 de ani, nu a acordat prioritate de trecere unui scooter pe care circulau alți doi cetățeni români, impactul între cele două autovehicule fiind inevitabil.

accident - tanar roman, din Botosani, mort in italia
Florin Cioclea, tânărul decedat în Italia

Accidentul a avut loc în zona Santo Padre delle Perriere din periferia de Sud a localității Marsala, iar în urma impactului șoferul scooter-ului, un tânăr de numai 26 de ani, a decedat pe loc.

like facebookCelălalt bărbat român care se afla pe scooter, în vârstă de 33 de ani, a fost rănit grav, momentan acesta fiind internat la spitalul „Paolo Borsellino” din Marsala cu un picior fracturat. Atât șoferul scooter-ului cât și pasagerul nu aveau cască de protecție iar autoritățile au declarat că autovehiculul nu avea nici numere de înmatriculare sau asigurare.

Tânărul de 26 de ani decedat în urma acestui accident dramatic se numește Florin Cioclea și lasă în urmă o soție cu un copil de numai 6 luni. Bărbatul de 33 de ani care se afla pe scooter alături de Florin Cioclea este cumnatul său, relatează ziarul online Marsala Live.

Tânărul de la volanul mașinii Opel a abandonat autovehiculul și a fugit de la fața locului imediat după accident, dar înainte de a fugi, acesta a chemat o ambulanță la fața locului.

accident - tanar roman, din Botosani, mort in italiaÎn cursul zilei de vineri bărbatul s-a predat autorităților, iar în urma verificărilor făcute de agenții de poliție reiese că acesta nu avea nici permis de conducere și nici asigurare pentru mașina Opel pe care o conducea.

Autorul accidentului a fost arestat preventiv cu acuzația de crimă rutieră, acuzație agravată de lipsa acordării de prioritate și de conducere fără permis și asigurare.

One thought on “Tragedie! Un tânăr din Botoșani, mort în urma unui accident rutier în Italia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *