FC Botoșani a cerut o finanțare de peste un milion lei de la Primăria Botoșani

transferuri fc botosani (1)Asociația FC Botoșani a solicitat peste un milion de lei din fondurile nerambursabile puse la dispoziție anul acesta de Primăria Botoșani. Primarul municipiul Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că asociațiile și organizațiile neguvernamentale au solicitat 2,7 milioane lei față de 1,4 milioane lei cât reprezintă suma alocată de municipalitate.

like facebookCred că sarcina comisiei de evaluare a dosarelor este destul de grea și ingrată. Îi voi ruga pe membrii comisiei să analizeze foarte bine eligibilitățile și ceea ce este important pentru Botoșani”, a menționat Flutur.

Municipalitatea a alocat 1,4 milioane lei pentru finanţări nerambursabile, din care 1,1 milioane lei pentru domeniul sport şi 300.000 lei pentru domeniile cultură, educaţie civică, social şi protecţia mediului. La Primăria Botoșani au fost depuse 34 de proiecte.

 

3 thoughts on “FC Botoșani a cerut o finanțare de peste un milion lei de la Primăria Botoșani

  1. Dupa ce a spus prin presa si, probabil, primarului este clar ca mister Iftimie v/s Sfaiter nu cunosc sau nu vor sa stie de procedura pentru acordarea finantarilor nerambursasbile din fonduri publice. Cum sa ceri peste un milion de lei, daca reglementarile legale ne spun ca orice asociatie trebuie sa depuna cel putin un proiect si daca acesta indeplineste conditiile si criteriile stabilite prin hotarirea CL si obtine un punctaj foarte bun, atunci comisia de evaluare decide cui, cum si cit se acorda pentru fiecare proiect. Observ ca nici primarasul Flutur nu a scos nici un cuvintel despre aceasta procedura. Nu cumva nici Flutur nu da doi bani pe reguli si legi???

  2. Sa intelegem ca domnul Primar ii anunta public pe membrii comisiei sa aiba grija de echipa de FOTBAL…asta inteleg eu din declaratiile dumnealui…stiam ca nu are voie sa influenteze comisia dar vad ca asta face…mare grija domnilor nu va jucati cu sportul din Botosani…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *