Flutur scapă de dosarul Belvedere. Ce au dispus anchetatorii

alee hotel belvederePrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, scapă basma curată din dosarul Belvedere. Edilul a declarat vineri că pe 12 aprilie 2017, a primit o Ordonanță de la DNA prin care s-a dispus clasarea cauzei cu privire la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, având ca rezultat obținerea unui folos necuvenit în dosarul privind aleea de la Belvedere.

like-facebookPoate această ordonanță de clasare a cauzei ar fi trebuit să apară într-un comunicat, așa cum apărut și comunicatul DNA de ieri”, a menționat Flutur.

Construcţia unui hotel din Botoşani a ajuns, în 2015, în atenţia procurorilor Direcției Naționale Anticorupție (DNA), ca urmare a unor suspiciuni vizând legalitatea concesionării unui spaţiu public.

Procurorii DNA au solicitat de la Primăria Botoşani două contracte de concesiune a unei suprafeţe de 130 de metri pătrați de pe strada Maxim Gorki, care a fost pusă la dispoziția firmei patronate de Eugen Tudose. Practic, este vorba de fosta alee pietonală dintre restaurantul Belvedere şi Liceul de Artă Ştefan Luchian.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *