Leo Grozavu, înainte meciului cu Gaz Metan Mediaş: Întâlnim o adversară cu care în ultimii ani am avut mereu partide dificile pe teren propriu

leo grozavu fc botosaniAntrenorul echipei FC Botoşani a susţinut, vineri, o conferinţă de presă înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaş.

Leo Grozavu revine pe bancă la primul meci acasă după suspendarea de două etape. Tehnicianul a menţionat că adversara de duminică este una dificilă, însă speră să obţină victoria.

like facebookRevin şi eu pe bancă după acea suspendare şi meciuri din deplasare. La ultimul joc acasă am câştigat, sperăm să fie de bun augur. Întâlnim o adversară cu care în ultimii ani am avut mereu partide dificile pe teren propriu. Ne dorim să câştigăm pentru a avea o clasare mai superioară şi de ce nu securizarea definitiv a rămânerii în Liga I. Avem multe probleme de lot care s-au înmulţit de la etapă la etapă. Suntem pe finalul campionatului şi am mai spus-o şi cu altă ocazie, dacă în anii trecuţi jucam acum ultima etapă acum mai avem 5-6 meciuri. Acest play-out produce mai multă uzură. Aşa cum am prezentat la fiecare etapă 11 jucători şi nu ne-am făcut de râs, aşa vom face şi acum”, a declarat Leo Grozavu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *