Au fost aprobate 50 de dosare în cadrul Programului Casa Verde 2016

panouri solare casa verdeAgenţia pentru Protecţia Mediului Botoşani informează persoanele interesate că, pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu, la secţiunea „Casa Verde Clasic” – persoane fizice, a fost publicată Lista solicitanților – persoane fizice respinse în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, sesiunea 10 octombrie – 24 octombrie 2016, în şedinţa Comitetului Director al AFM din 26.04.2017.

like facebookSolicitanţii respinşi pot contesta Decizia Comitetului Director. Contestaţiile se depun în conformitate cu prevederile art. 19 alin. (1) din Ghidul de Finanţare, în termen de 10 zile lucrătoare, până în 15.05.2017 inclusiv şi pot fi transmise prin orice modalitate care asigură confirmarea recepţionării acestora în interiorul perioadei de contestaţii, iar în cazul în care sunt transmise pe e-mail, adresa este [email protected]. Precizăm că nu se vor lua în considerare completările sau înlocuirea documentelor componente ale dosarului depus iniţial, cu documente depuse ulterior. 

 Până în prezent, pentru judeţul Botoşani,  au fost analizate primele 50 de dosare, dintr-un total de 272 dosare depuse în sesiunea de anul trecut.Dintre acestea, 3 dosare au fost respinse . Analiza dosarelor va continua, respectându-se acelaşi algoritm, ordinea numărului de înregistrare şi ordinea alfabetică a judeţelor. Rugăm persoanele care au dosare depuse în cadrul acestui program să urmărească site-ul AFM pentru a putea respecta termenele stabilite pentru depunerea contestaţiilor în cazul respingerii acestora. Beneficiarii care au dosarele aprobate vor fi anunţaţi telefonic când trebuie să se prezinte la sediul APM Botoşani pentru semnarea contractelor de finanţare nerambursabilă. Demararea lucrărilor de montare a sistemelor de încălzire se va face doar după semnarea acestor contracte.”, a declarat directorul executiv al APM Botoşani, dl. Eugen Mateciuc.

 

One thought on “Au fost aprobate 50 de dosare în cadrul Programului Casa Verde 2016

  1. Oare pe cand se va lansa Casa verde 2017 caci e jumatea anului? Vorbim de 2016, oare nu a trecut, mai traim in 2016?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *