Zeci de mesaje de condoleanţe pentru adolescentul decedat

cosmin baiat mort3Colegii şi prietenii au ţinut să fie alături familiei îndoliate şi au transmis zeci de mesaje de condoleanţe. Paginile de Facebook ale colegilor lui Cosmin Aluchenesei au devenit locuri de exprimare a suferinţei.

„A mai plecat un înger?,a mai căzut o stea? din cer,ai plecat și ne-ai lăsat singuri?…O să ne fie tare dor de tine?.Nu te vom uita niciodata și totuși ai plecat prea repede dintre noi.??  Mă întreb dacă îngerii pot simții durerea pe care noi o simțim din clipa în care tu te-ai stins.???Și chiar dacă nu mai ești printre noi,amintirea ta,nu va muri niciodată!!???? Dumnezeu să te odihnească în pace”, scrie o colegă a adolescentului.

„Imi pare rau de cele intamplate Cosmin, mi-asi dorii sa dau timpul inapoi sa iti mai spun ceva, dar e prea tarziu… ?Vei ramane mereu in inimile noastre, odihnestete in pace prietene!!”, scrie un coleg al tânărului.

like facebook„Cosmiiiin? de ce ai plecat atat de repede??? O sa imi fie tare dor de tine, erai un băiat minunat! Nu te voi uita niciodata?? odihnește-te in pace prieten drag!?????”, se mai arată într-o altă postare. 

FOTO Tragedie! Unul dintre cei mai talentaţi sportivi botoşăneni a decedat la 15 ani

 

One thought on “Zeci de mesaje de condoleanţe pentru adolescentul decedat

  1. Dumnezeu sa il ierte!Prea tanar.Dupa acest tragic eveniment cu totii trebuie sa invatam ca in viata totul trebuie facut cu masura,fara exagerari….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *