Prefectul Dan Șlincu a cerut șefilor structurilor MAI să aibă telefoanele deschise în minivacanță

videoconferinta dan slincuReprezentanţii structurilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au fost convocaţi, vineri, la o videoconferinţă coordonată de şeful MAI, Carmen Dan, pentru pregătirea minivacanţei ocazionate de 1 Mai.

Astfel, pentru ca cetăţenii liberi şi în ziua de luni să aibă parte de o vacanţă lipsită de incidente, s-a insistat atât pe prevenţie cât şi pe măsurile menite să asigure ordinea şi siguranţa publică.

like facebookToate structurile MAI s-au declarat pregătite. Întrucât autorităţile se aşteaptă la mulţi participanţi în trafic, ce au ales ca destinaţie pentru minivacanţa de 1 mai litoralul românesc, zonele montane sau chiar să părăsească graniţele ţării, poliţiştii rutieri vor superviza acest segment.

Şi jandarmii au luat ca măsură suplimentarea efectivelor în aşa fel încât să fie evitate situaţii de urgenţă.

În această perioadă, noi nu suntem în vacanţă, atât la nivel central cât şi în teritoriu. Prefecţii să insiste şi să fie foarte responsabili în ce priveşte asigurarea activităţilor în condiţii optime pentru ca românii să aibă o vacanţă fără incidente”, a susţinut ministrul MAI, Carmen Dan.

La rândul său, prefectul judeţului, Dan Şlincu, a solicitat structurilor prezente la videoconferinţă să aibă telefoanele deschise şi să comunice în permanenţă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *