S-a semnat contractul pentru asfaltarea drumului Botoşani- Săveni. Cine îl face şi când încep lucrările!

transporturi auto sa- botosaniCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi, a semnat, joi, cu societatea Transporturi Auto SA, contractul de asfaltare a drumului naţional Botoşani- Săveni.

Lucrările au o valoare de 5,8 milioane de lei, fără TVA, şi constau în asfaltarea a 27 de kilometri de la Răchiţi până la Săveni.

like facebookPreşedintele companiei Transporturi Auto, Constantin Conţac, susţine că lucrările vor începe săptămâna viitoare şi vor dura, potrivit contractului, maxim 14 săptămâni.

Eu sper ca într-o lună şi ceva să termin tot drumul. Ne apucă de treabă miercuri sau joi şi finalizăm lucrarea mai repede”, a spus Conţac.

5 thoughts on “S-a semnat contractul pentru asfaltarea drumului Botoşani- Săveni. Cine îl face şi când încep lucrările!

  1. Normal ca da Anda…pai tu cat crezi ca va tine?? in maximum 1 an de la finalizare va fi deja plin cu gauri. Dar nea’ Contac tot in palat va locui:)))… Abia astepata urmatorul contract de „asfaltare”|:))

  2. La Dealu Mare spre Trusesti n-a lucrat nea’ Contac…acolo a lucrat o firma de prin Galati…si oricum,spre Saveni e zona de campie,fara multe dealuri,asa ca o sa tina ceva mai mult ca o pereche de bocanci din aia cu care lucreaza muncitorii lu’ Contac:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *