FOTO Saună cu sare, grotă cu zăpadă, hamam și dușuri emoționale, la Cornișa. Flutur: Am vrut să facem ceva care să fie WOW și să vină lumea la noi

cornisa santier4Botoșănenii vor avea parte de saune cu totul și cu totul speciale la Parcul Cornișa. Saună de sare, saună finlandeză uscată, una cu aromoterapie, una umedă, grotă cu zăpadă, dușuri emoționale , cameră de relaxare, hamam, bazin de hidromasaj, SPA, sala de forță și butoaie cu apă răcită sunt zonele de relaxare aflate în incinta pascinei acoperite de la Parcul Cornișa.

Toate acestea sunt finalizate și vor putea fi folosite de botoșăneni odată cu deschiderea piscinei interioare. Primarul Cătălin Flutur a făcut, vineri, o vizită în teren alături de presă și a declarat că lucrărea care va fi finalizate ultima este la râul artificial pentru rafting. În acest moment se mai lucrează la piscina exterioară, însă obiectivele interioare au fost finalizate. Edilul a anunțat, vineri, că intrarea la parc se va face pe bază de brățară.

like facebookEste ușor de controlat și pentru noi și pentru toată lumea și nu mai există riscul să apară dubii să se întâmple ceva. Ce ați văzut aici (nr. piscină acoperită, va fi funcțional 365 de zile pe an. Acesta este marele avantaj al acestui proiect. Asta era ideea: să facem ceva care să fie WOW și să vină lumea la noi. De aici am plecat ca ideea. Parcul în sine oferă multe lucruri de noutate, plecând de la patinoar care arată clar altfel, o zonă de senzații tari, plus râul aretificial care nu există nicăieri. Sperăm să avem cât mai mulți vizitatori”, a spus Flutur.

Primarul municipiului Botoșani a mai spus că pe timpul verii, dacă nu vor fi clienți la patinoar, acesta va putea fi folosit cu un alt scop: de exemplu ca discotecă.

Cred că este cel mai mare parc din țară ca suprafață. Atâta timp cât avem constructori încă aici, agenții economici nu vor putea să intre încă. Sunt tot felul de fluxuri. Am spus de anul trecut că nu avea cum să fie gata, dar câd va fi gata, va fi wow. Depinde de noi să știm să o administrăm și de civilizația consumatorilor de aici să o păstrăm”, a menționat Flutur.

Primarul a spus că își dorește ca parcul să fie deschis în iulie, asta ca botoșănenii să prindă două luni de vară, însă acest lucru va depinde de constructor și de obținerea autorizațiilor necesare de funcționare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *