Maşină din Botoşani implicată într-un accident grav în Bistriţa Năsăud

accidentcristestic (9)Un grav accident de circulație, în care a fost implicată o maşină din Botoşani,  a avut loc joi dimineaţă în judeţul Bistriţa Năsăud. Trei persoane au rămas încarcerate şi au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs pe DN17, pe raza localității Cristeștii Ciceului, în jurul orei 04:00. Din primele informații, șoferul unui microbuz care se întorcea din Germania împreună cu alte trei persoane, ar fi pătruns pe contrasens, unde a acroșat o autoutilitară din Botoşani care circula regulamentar pe direcția Bistrița-Dej.

Potrivit dejeanul.ro, impactul a fost atât de violent, încât microbuzul a rupt un stâlp de electricitate, a trecut prin șanțul adânc de pe marginea drumului și s-a oprit în gardul și apoi în zidul unei case.

În microbuz se aflau șoferul, un alt bărbat de 50 de ani, o femeie de 60 și nepoata sa de doar 5 anișori. Șoferul, femeia de 60 de ani și fetița de 5 ani au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale microbuzului.

Salvatorii s-au chinuit minute bune să îi extragă pe cei trei din autoturism. Cel mai grav rănit a fost șoferul de 34 de ani, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, existând suspiciunea de fractură craniană. La același spital au ajuns și femeia de 60 de ani și nepoata sa. Din fericire, fetița de 5 ani a fost salvată de scaunul special pentru copii în care era așezată în momentul impactului.

Celălalt bărbat care se afla în microbuz a precizat că cel mai probabil șoferul a ațipit la volan, întrucât în ultimele ore a condus fără oprire. Acesta a scăpat din acest teribil accident fără nicio zgârietură, refuzând transportul la spital. Bărbatul povestește că trebuia să ajungă în Bistrița, doar 50-60 de kilometri despărțindu-l de destinație.

Autoutilitara implicată în accident a fost aruncată în parapeții de pe marginea drumului, după ce șoferul a încercat să evite impactul. Acesta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Am intervenit în localitatea Ciceu Cristești la un accident rutier cu un echipaj de descarcerare, plus un echipaj de prim ajutor. În urma impactului dintre două autoturisme au rezultat trei victime încarcerate. Acestea au fost descarcerate și predate colegilor de la SAJ și EPA”, a declarat un reprezentant al ISU pentru dejeanul.ro.

 

One thought on “Maşină din Botoşani implicată într-un accident grav în Bistriţa Năsăud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *