Un consilier local cere explicații cu privire la terasa unui bar din strada Săvenilor: Acolo se ascund cetățeni care fac gălăgie și lucruri mai puțin legale

daniel botezatu catalina lupascu clConsilierul local Cătălina Lupașcu a solicitat joi, în ședința de Consiliu Local, explicații cu privire la statutul unui disco-bar situat pe strada Săvenilor. Ea a spus că terasa respectivă este abandonată și că acolo se ascund cetățeni care fac gălăgie, dar și ”lucruri mai puțin legale”. Alesul local a solicitat desființarea acelei terase.

like facebook”Aș vrea să știu dacă Disco-bar Alex SRL, aflat în faliment, mai plătește redevență pentru concesiunea pentru terasă-bar, situată în apropierea blocului din Săvenilor 52, fostă 50. Este o terasă abandonată, o zonă întunecoasă având în vedere că iluminatul public pe strada Săvenilor este doar pe o singură parte și e o zonă unde se ascund tot felul de cetățeni care fac nu doar gălăgie ci și multe alte lucruri în zona respectivă. Aș vrea să știu dacă se mai plătește concesiune, astfel încât să intervenim către cei care sunt în cauză și eventual să se dărâme acea copertină a terasei, astfel încât să nu mai dăm posibilitatea nimănui să se ferească în întuneric și să facă diverse lucruri mai puțin legale”, a spus Cătălina Lupașcu.

 

2 thoughts on “Un consilier local cere explicații cu privire la terasa unui bar din strada Săvenilor: Acolo se ascund cetățeni care fac gălăgie și lucruri mai puțin legale

  1. un lucru prin natura lui este legal sau ilegal…in niciun caz „mai putin legal”…..da??? Asta e una care denota cat scoala ai. A doua la mana care denota exact acelasi lucru e faptul ca te uiti in ograda altuia,atata timp cat tu insati femeie esti o ciorditoare din banii statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *