FOTO! Autoturism radiat din circulaţie în Polonia, depistat la frontieră

Autoturism radiat din circulaţie, oprit din drumul spre Moldova (1)Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit un autoturism marca Volkswagen Passat, care figura radiat din circulaţie de autorităţile din Polonia din anul 2016.  În data de 26 aprilie, în jurul orei 11.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, judeţul Botoşani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul din Republica Moldova Marin D., în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Passat, ce avea aplicate numere de înmatriculare poloneze.

like facebookExistând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor autoturismului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că asigurarea auto prezentată este falsificată prin radiere mecanică. De asemenea lucrătorii noştri au constatat că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie de către autorităţile din Polonia din luna august a anului trecut.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 

One thought on “FOTO! Autoturism radiat din circulaţie în Polonia, depistat la frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *