Sediul unei bănci, scos la vânzare. Cine este proprietarul și la ce preț îl vinde!

sediu bcr bucecea - botosaniSediul unei bănci din județul Botoșani a fost scoase la vânzare. Este vorba de fostul sediu al Băncii Comerciale Române din orașul Bucecea.

După ce banca a fost închisă, conducerea BCR a decis să scoată spațiul la vânzare la un preț de doar 50.000 de euro.

like facebookPotrivit anunțului băncii, imobilul este format dintr-un spatiu comercial situat la subsolul si parterul unui bloc de locuinte cu regim de inaltime P+3E, si teren de 155,32 mp aflat in concesiune. Parterul, in suprafata utila de 187,63 mp este compus din 13 camere, 4 holuri si 2 grupuri sanitare. Subsolul este compus din 6 camere, 2 holuri si 2 grupuri sanitare, avand o suprafata utila de 67,20 mp.

Spatiul comercial beneficiaza de tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan. La parter, camerele si holurile au pardoseli din parchet masiv sau gresie precum si zugraveli lavabile; grupurile sanitare au pardoseli placate cu gresie si pereti placati cu faianta. La subsol pardoselile in camere sunt din mozaic, respectiv din gresie in hol si grupuri sanitare. Incalzirea se realizeaza cu corpuri radiante din fonta racordate la centrala termica proprie pe gaz.

One thought on “Sediul unei bănci, scos la vânzare. Cine este proprietarul și la ce preț îl vinde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *