Șoferul care a intrat cu mașina într-o curte de la Lebăda avea o alcoolemie uriaşă. Află concluziile polițiștilor!

Constantin Mihai Stancescu, foto mijloc
Constantin Mihai Stancescu, foto mijloc

S-a urcat beat criţă la volan şi a distrus curtea unei case din zona Lebăda. Este păţania unui funcţionar public care riscă acum să îşi piardă serviciul de pe urma dosarului penal ce i s-a întocmit. Constantin Stâncescu, de 44 de ani, angajat al fiscului botoşănean a petrecut cu alcool, la începutul lunii, şi apoi s-a urcat la volan.

like facebookA condus până la sensul giratoriu de la Alfa Land, însă a ratat intersecţia şi a ajuns cu maşina într-o curte, după ce a rupt gardul şi mai mulţi pomi. I s-a recoltat probe biologice şi a rezultat o alcoolemie de 2,2 grame la mie, iar maşina a rămas la locul faptei.

Citește știrea inițială: FOTO Spectaculos! A „parcat” mașina în curtea unei vile de la Alfa Land. Șoferul era beat criță

Proprietarul locuinţei păgubite s-a enervat pe finanţist după boacna făcută şi a doua zi după accident şi nu a lăsat pe nimeni să intre în curte pentru a lua maşina implicată în accident, cei care au venit să o recupereze fiind nevoiţi să folosească o macara pentru a o ridica fără a pătrunde în curte cu vreun utilaj.

accident lebada- alfa land - botosani

One thought on “Șoferul care a intrat cu mașina într-o curte de la Lebăda avea o alcoolemie uriaşă. Află concluziile polițiștilor!

  1. Ce aere are asta la el in a biroul de unde face parte,, toti sunt prosti” numai el e destept, poate lasa locul pentru altcineva daca nu o fi tinut in brate…poate politia isi v-a face datoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *