Parlamentarii PSD şi-au făcut aplicaţie pentru smartphone, pentru a comunica mai eficient. Aplicația, realizată de fostul lider PSD Botoșani

parlamentarii-de-botosani-in-camera-deputatilorParlamentarii PSD şi-au făcut aplicaţie pentru smartphone, pentru a comunica mai eficient și a-și înregistra proiectele de lege pe care urmează să le propună spre dezbatere în Parlament. Liderul deputaților PSD declară că este o premieră în Parlament și că programul va deveni operațional în maxim două săptămâni.

Aleșii social-democrați vor dispune, astfel, de aplicaţie, pentru a comunica”„mult mai interactiv”  dar și să contribuie la toate propunerile legislative pe care intenţionează să le depună în Legislativ. Anunţul a fost făcut de liderul deputaţilor PSD, Marcel Ciolacu, care a mai precizat că aplicaţia a fost realizată de fostul deputat PSD Andrei Dolineaschi, fost lider PSD Botoșani.

like facebook„Am avut o prezentare a unei aplicaţii la Sinaia, pentru care şi-a dat acordul şi preşedintele Liviu Dragnea. Astăzi am prezentat-o întregului grup. E o aplicaţie pentru orice smartphone, pentru că toţi avem smartphone. Fiecare se autentifică, are un mail special, o parolă care se generează special ca să fie securizat, este un sistem de comunicare între parlamentarii PSD. Fiecare iniţiativă se urcă pe această platformă. Fiecare parlamentar poate să vină cu amendamente, cu anumite puncte de vedere, să fie şi semnatar la iniţiativa altui coleg. E un mod de comunicare mult mai interactiv şi cred că o noutate pentru Parlamentul României”, a precizat Ciolacu, după şedinţa de grup PSD.

El a menționat că deputaţii pot să îşi pună pe aplicație inclusiv informaţii cu privire la zilele de naştere, dar și comentarii cu privire la diverse subiecte.

Potrivit acestuia, platforma va deveni operaţională în două săptămâni şi a fost făcută de un grup coordonat de fostul secretar general al PSD Andrei Dolineaschi, care lucrează la grupul parlamentar.

„Nu ne-am gândit să facem o aplicaţie comercială, să o vindem şi altor grupuri. Din acest moment începem să lucrăm, o săptămână o să fie demonstrativ, fiecare o să transmită grupului dacă lucrează pe acelaşi mail. Mai mult ca sigur în două săptămâni va fi operaţional. Nu a costat absolut niciun ban. A fost coordonată de domnul Dolineaschi care lucrează la grupul parlamentar. Aplicaţia poate fi folosită pentru orice iniţiativă legislativă”, a mai spus Ciolacu.

Sursa: Libertatea

 

One thought on “Parlamentarii PSD şi-au făcut aplicaţie pentru smartphone, pentru a comunica mai eficient. Aplicația, realizată de fostul lider PSD Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *