Reguli dure pentru chiriașii locuințelor sociale. Municipalitatea pregătește un nou regulament

cosmin andreiRegulamentul privind conviețuirea în locuințele sociale din municipiul Botoșani se înnăsprește. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, susține că proiectul pentru modificarea regulamentului privind gestionarea locuințelor sociale va intra în dezbatere publică în perioada imediat următoare și că în aproximativ 30-40 de zile va ajunge și pe masa consilierilor locali spre aprobare.

Potrivit noului regulament, chiriașii care au primit trei sancțiuni pentru tulburarea ordinii și  liniștii publice vor fi evacuați din locuințele sociale. Sancțiunile vor fi date de Poliția Locală, Poliția municipală, Jandarmerie și vor trebui puse în aplicare de Locativa.

like facebookAm făcut acest demers pentru a crea un cadru normal de conviețuire în aceste locuințe pe care le gestionează municipalitatea și pentru a oferi o șansă și celorlalți care sunt pe o listă de așteptare, care presupune sute de botoșăneni care au făcut solicitare în acest sens și care nu primesc locuință socială. Iată că cei care dețin astfel de locuințe sociale nu le exploatează în mod corect și nu conviețuiesc într-un mod decent cu ceilalți beneficiari și provoacă tot felul de scandaluri. Aceste lucruri au degenerat de multe ori și am avut nenumărate cazuri de audiențî în care cetățenii s-au plâns că nu pot conviețui cu vecinii lor tocmai din cauza acestor aspecte”, a declarat Cosmin Andrei.

 

One thought on “Reguli dure pentru chiriașii locuințelor sociale. Municipalitatea pregătește un nou regulament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *