VIDEO Furt de la un magazin, aparţinând unui politician, surprins de camerele de supraveghere

hot prins pe camerele de supraveghereUn furt comis la un magazin aparţinând unui om politic din Botoşani a fost surprins de camerele de supraveghere. Fapta a fost comisă în noaptea de vineri spre sâmbătă pe strada Primăverii la spaţiul comercial aparţinând Terezei Nica, fost consilier local şi fost candidat la Primăria Municipiului Botoşani.

like facebookPe filmare se observă cum un un bărbat sare un gărduleţ de protecţie şi sustrage mai multe materiale de construcţie ce erau depozitate la spaţiul aflat în renovare. Înregistrarea a ajuns pe Facebook şi a stârnit reacţii din partea internauţilor.

6 thoughts on “VIDEO Furt de la un magazin, aparţinând unui politician, surprins de camerele de supraveghere

  1. JAF ARMAT , A FURAAAAAAT UN SAC DE LEMNE,un paduchios , valoarea bratului de lemne furat!! politicenii fură milioane de euro si nu sunt filmati!! de râsul curcilor ! jaf armat suna bine!!!

  2. cat de elegant…cat de frumos si fara stres…bravo lui…tot la fel fura si jegosii aia de-si spun politicieni,senatori,deputati,primari,sefi de Politie(ZMAU)…toti au fost si vor fi in functii pentru ciordeala…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *