Bărbat ”încolțit” de trei tineri romi pe terasa unui bar, după ce a refuzat să le dea o țigară

Politia Locala BotosaniScandal provocat în plină zi pe terasa unui bar din municipiul Botoșani de trei tineri romi, după ce un bărbat a refuzat să le dea o țigară. Evenimentul a avut loc în urmă cu câteva zile, potrivit unui comunicat al Poliției Locale.

like facebookO patrula auto mixtă a preluat un apel 112, de la B. G. care a reclamat faptul că este agresat de mai multe persoane de etnie romă. Ajunsă la fața locului patrula a luat legătura cu apelantul, care a relatat că în timp ce se afla la masă, pe terasa barului “Sprint Pallace” , trei tineri de etnie romă i-au cerut o ţigară. Din cauza faptului ca bărbatul a refuzat să le ofere acestora țigara, tinerii de etnie romă au provocat scandal.

Au fost efectuate verificări la faţa locului, ocazie cu care a fost identificat unul dintre cei trei tineri de etnie romă, R. Ionuţ în vârstă de 19 ani, din Botoşani, care a fost sancţionat contravenţional conform legii 61/1991 cu amendă în valoare de 500 lei de către poliţistul local.

 

2 thoughts on “Bărbat ”încolțit” de trei tineri romi pe terasa unui bar, după ce a refuzat să le dea o țigară

  1. autoritatile trebuie sa monitorizeze si sanctioneze foarte serios aceasta etnie care creeaza oricand si oriunde grave probleme de comportament si convietuire , pentru a fi evitate evenimente tragice si nedorite. trebuie aplicate sanctiuni drastice si serioase .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *