Organigramă cu zeci de posturi suplimentare propusă la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului

DGASPCPeste 90 de posturi suplimentare sunt cerute de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului în organigrama din acest an. Posturile vor fi înființate fie urmare a reorganizării unor servicii, fie ca urmare a numărului insuficient de personal la unele servicii. Din cele 92 de posturi cerute suplimentar, două sunt pentru funcții publice și restul contractuale.

like facebookPreședintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, spune că posturile respective vor fi scoase la concurs în momentul în care va fi rectificare bugetară. El afirmă că numărul posturilor care vor fi vacantate la Protecția Copilului va fi mult mai mare.

Este venită o adresă prin care se spune să fie paritate între numărul de copii și personalul angajat. Dat fiind bugetul din acest an cu majorări de salariu, probabil vom mai amâna aceste angajări până ce lucrurile se vor reglementa. Dacă rectificarea va fi corespunzătoare cu ceea ce se dorește acolo, se vor face angajări.”, a menționat președintele CJ.

Noua organigramă de la DGASPC Botoșani va fi pusă spre aprobare în ședința de Consiliu Județean de săptămâna viitoare.

 

One thought on “Organigramă cu zeci de posturi suplimentare propusă la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *