FOTO O nouă candidatură pentru președinția PNL Botoșani

cristian achitei candidatura pnlLuptă în doi pentru președinția PNL Botoșani. Luni și-a depus candidatura și deputatul Cristian Achiției pentru această funcție, după ce vineri și-a anunțat candidatura senatorul Costel Șoptică.

Achiței a declarat că după discuțiile pe care le-a avut în ultima lună și jumătate în tot județul Botoșani a decis să își depună candidatura oficială. El a spus că își dorește mai multă seriozitate în partid

like facebookEste și în spiritul competiției interne care normal ar trebui să aducă un plus valoare în dezbaterea internă din partid. Principalul meu mesaj este unul de unitate, pentru că în acest moment consider că toți suntem liberali. Unii m-au întrebat dacă ar fi fost bine să vin astăzi cu doi primari, cu cinci primari, cu consilieri locali sau județeni. Eu îi consider pe toți prietenii mei. ne cunoaștem de peste 20 de ani, ne știm și cu bune și cu rele. Eu îi respect pe toți, așa încât nu am putut să vin alegând pe unul sau pe altul la depunerea candidaturii”, a menționat Achiței.

Candidatul PNL este convins că va obține majoritatea voturilor la alegerile de sâmbătă, 29 aprilie, pentru că are și avantaje față de contracandidatul său: experiența politică și cunoașterea foarte bună a tuturor organizațiilor locale din județul Botoșani.

Îmi doresc ca votul celor care vor veni să fie un vot pentru partid, pentru un Birou Politic Județean puternic, pentru că după închierea luptelor interne din PNL Botoșani adevărata luptă pe care trebuie să o ducem este cu adversarii din PSD, care ne duc acum pe o cale a populismului deșanțat. Eu îmi doresc după ziua de sâmbătă multă seriozitate în munca de partid, multă muncă, responsabilitate, chiar respectarea disciplinei de partid, cu respectarea democrației interne. Dacă vom face lucrul acesta, vom reveni și la victoria în alegeri”, a adăugat Achiței.

cristian achitei candidatura pn 1jpg

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *