Primarul Cătălin Flutur, la finalul slujbei de la Biserica Sfântul Gheorghe: Am reușit și am depus proiectul pentru reabilitarea acestui frumos lăcaș de cult

ips teofan la sf gheorghe 2Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a dat asigurări, duminică, că Biserica Sfântul Gheorghe din municipiul Botoșani va fi reabilitată. Edilul a participat la slujba oficiată de ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, la Biserica Sf. Gheorghe.

like facebookPoate pentru prima dată avem ocazia aici, în această curte, să vă spunem că  Primăria, în parteneriat cu Parohia Sf.Gheorghe, am reușit și am depus proiectul pentru reabilitarea acestui frumos lăcaș de cult. Trebuie să-i mulțumesc părintelui paroh Mateciuc pentru tenacitatea cu care a crezut an de an că lucrul acesta se va întâmpla. S-a întâmplat anul acesta”, a menționat Flutur.

Edilul a spus că este vorba de o finanțare de 2 milioane euro, care sigur ”va da viață bisericii, clopotniței și orașului”.

 

One thought on “Primarul Cătălin Flutur, la finalul slujbei de la Biserica Sfântul Gheorghe: Am reușit și am depus proiectul pentru reabilitarea acestui frumos lăcaș de cult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *