Costel Șoptică și-a anunțat candidatura la șefia PNL: Vreau să terminăm complet cu sintagma ”foști și foști”

costel soptica gheorghe sorescu cristian romanSenatorul PNL, Costel Șoptică, și-a anunțat, vineri, candidatura pentru funcția de președinte al organizației județene a PNL. El a spus că își dorește să nu mai existe în interiorul partidului sintagma ” foști și foști”.

Liberalii își vor alege președintele pe 29 aprilie, la conferința județeană urmând să ajungă 476 delegați. Înscrierile pentru funcțiile în partid vor avea loc până luni, 24 aprilie. Pentru funcțiile de prim-vicepreședinte vor candida Cristian Roman și Gheorghe Sorescu, însă este posibil ca și pentru funcția de președinte să mai apară candidați.

Echipa liberală care îl susţine pe Şoptică a convenit, neoficial, ca funcţiile de prim-vicepreşedinte să îi revină lui Cristian Roman şi Viorel Grigoraş.

like facebookAm spus că atunci când voi avea o echipă în spate care mă va susține, atunci îmi voi anunța candidatura la președinția PNL.  Acest lucru a venit astăzi. Am plecat de la ideea de unitate. În această competiție internă am remarcat că apare tot felul de interpretări și de discuții care au condus la ceea ce am văzut la alegerile municipale. Am vrea să nu se mai întâmple și am încercat să coagulez în această echipă tot ceea ce am crezut că are mai bun ca resursă umană PNL Botoșani. Nimeni nu reprezintă nimic dacă nu are în spate o echipă puternică. Vreau să terminăm complet cu această  sintagmă de foști și foști. Îmi doresc ca astăzi să punem punct și sâmbăta viitoare să punem punct definitiv acestei chestiuni”, a spus Șoptică.

La conferința de presă de vineri a participat și echipa care îl susține pe Șoptică, formată din mai mulți primari, viceprimari și consilieri. Printre primari se află cei din Albeşti, Coţuşca, Cristineşti, Flămânzi, George Enescu, Ibăneşti, Leorda, Mihai Eminescu, Păltiniş, Rădăuţi Prut, Santa Mare, Suliţa sau Ştiubieni.

Vineri, liberalii au anunțat că în peste 65% din organizații s-au organizat alegerile interne. Și la Dorohoi au avut loc alegeri, iar președinte a fost desemnat Andrieș Vasile.

aneta gireana primari pnl

 

loading...

2 Comentarii

  1. Pintea păgubitu spune:

    Tot portocalii ati ramas coloarea schimbată de voi nu reprezintă nimic roscatule , voi ati taiat pensiile si salariile ati jefuit poporul si pe botosaneni cu HSR , furati masinile din fata casei si am platit 460 lei să o recuperez.rusine sa va fie!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Costel Șoptică și-a anunțat candidatura la șefia PNL: Vreau să terminăm complet cu sintagma ”foști și foști” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*