FOTO Accident spectaculos pe Calea Națională. Un tânăr a sărit cu BMW-ul peste scuar

accident calea nationala botosaniUn accident spectaculos a avut loc, joi seară, pe Calea Națională din municipiul Botoșani. Un tânăr aflat la volanul unui BMW, care circula dinspe Stadion către Gară, a pierdut controlul asupra volanului, a sărit scuarul dintre sensurile de mers și s-a oprit pe cealaltă parte a străzii.

like facebookSe pare că tânărul de 20 de ani a ieșit de pe stradă după ce a călcat frâna și a derapat pe linia de tramvai. E a rupt și  poartă decorativă din lemn aflată pe scuar, după care a ajuns pe celălalt sens de mers al Căii Naționale.

accident calea nationala -botosaniAccidentul a avut loc chiar în zona unei treceri de pietoni pe care, din fericire, nu se afla nimeni la momentul respectiv.

Poliția Rutieră a ajuns la fața locului, iar tânărul șofer a fost ridicat pentru a fi dus la spital, în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

accident calea nationala botosaniaccident calea nationala botosani

loading...

3 Comentarii

 1. KKK spune:

  Reteta succesului, tauras de 20 de ani, tigaie bemve de 2000 de euro ful fara pele, minte ioc.

  Răspunde
 2. Soferul spune:

  Mna….ce mai vreti?!?
  Bemeveul luat din anglia inmatriculat in BG fara asigurare,carutas de Gheboaia, cu ceva tras pe nas probabil si ajuns la oras. Asta se intampla in asemenea combinatii. De ar fi scapat CD ul cu manele, ca il pune imediat pe urmatorul cazan .

  Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

 1. FOTO Accident spectaculos pe Calea Națională. Un tânăr a scărit cu BMW-ul peste scuar | Moldova24

Lăsați un comentariu

*