Demersuri la ADR Nord-Est pentru terasele de pe pietonalele din Botoșani. Viceprimarul Murariu: Ne dorim să avem terase pe pietonal

terasa clienti

terasa clienti

Reprezentanții Primăriei Botoșani au cerut printr-o adresă Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Est Piatra Neamț să permită accesul teraselor pe pietonalele din municipiu, reabilitate prin fonduri europene. Viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu, a declarat că își dorește ca terasele să funcționeze, în continuare, pe pietonale și speră că ADR Nord-Est va da un aviz pozitiv solicitării.

Reprezentanții municipalității au propus reluarea activității teraselor pe considerentul că Primăria Botoșani nu obține venituri nete, fie .ca acestea să funcționeze cu titlul gratuit în ceea ce privește ocuparea terenului.

like facebookÎn vederea deblocării situației pe pietonalul Unirii, Pietonalul Bancar și Pietonalul Transilvaniei, am făcut o adresă că ADR Nord- Est Piatra -Neamț prin care îi rugăm să revină asupra adresei din 8 noiembrie 2016. Prin acea adresă ni s-a impus o măsură prin care Primăria Botoșani nu poate încasa bani de la agenții economici care își pun terase pe aceste pietonale și i-am rugat să analizeze variantele de deblocare. Ne dorim să avem terase exact ca în marele orașe din România sau străinătate, pline cu clienți, animate. Sperăm să primim răspuns cât mai repede și să fie unul favorabil, pentru că ne dorim să avem terase pe pietonal”, a menționat viceprimarul Murariu.

Trei agenți economii au solicitat terase pe Pietonalul Unirii și unul pe Pietonalul Bancar.

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est a trimis o adresă Primăriei Botoșani prin care interzice desfășurarea de activități generatoare de venit pe Pietonalul Unirii și Pietonalul Transilvaniei, urmare va faptului că cele două obiective au fost reabilitate cu bani europeni.

 

loading...

Lăsați un comentariu

*