Chiriile pentru locuințele ANL vor fi modificate. Flutur: Vor fi reduse comparativ cu ultimul nivel, cel de acum trei luni, dar vor fi mai mari decât alea de anul trecut

anl botosaniChiriașii ANL vor plăti chirii diminuate față de cele stabilite la 1 ianuarie 2017, a anunțat primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. Acesta a spus că proiectul de hotărâre cu noile chirii va fi pus pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local din luna aprilie. Potrivit unei Ordonante de urgență, chiriile datorate de persoanele cu venituri reduse care beneficiază de locuințe ANL vor fi diminuate și vor fi calculate după noi criterii, raportate la venitul realizat pe membru de familie.

like-facebookOrdonanța stabilește un nou mod de calcul a chiriilor ANL, iar noi vom prelua aceste date din ordonanță și le vom transpune într-o hotărâre de CL, care va stabili chiriile pentru chiriașii din ANL-uri. Vor fi reduse comparativ cu ultimul nivel, cel de acum trei luni, dar știm sigur că vor fi mai mari decât alea de anul trecut sau acum doi ani. Calculul se va face în funcție de venitul chiriașilor, în funcție de vechimea blocului, dar și de zonă”, a menționat Flutur.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *