O botoșăneancă în finala unui important festival de muzică din țară. Județul ar putea fi reprezentat chiar de doi botoșăneni!

Miruna Buza Foto: Facebook
Miruna Buza
Foto: Facebook

O botoșăneancă a reușit să treacă de preselecția concursului de muzică ușoară Teleorman Pop Fest de la Alexandria, ajuns, anul acesta, la cea de-a 48 editie. La acest festival concurentii canta alaturi de o orchestra live, iar in recital sunt aduse cele mai cunoscute nume din muzica romaneasca ale momentului.

Anul trecut, au concertat in recital, Lora, Puya, iar Kamara de la AlbNegru a prezentat evenimentul. Botosaneanca selectata in concurs este Miruna Buză și va concura alaturi de alti 15 tineri interpreti, unii dintre acesti chiar cu trofee la alte festivaluri de muzica din tara sau cu aparitii spectaculoase la showurile de talent Vocea Romaniei sau Xfactor ori Eurovision.

like facebookMiruna Buza, studenta in primul an la Facultatea de Arhitectura din Bucuresti, a participat recent si la Festivalul International Dan Spataru, la ora actuala, cel mai bine cotat concurs muzical, dintre cele unde se canta cu orchestra, dupa cum arata presa de specialitate.

La acest festival Miruna a fost la un pas sa obtina premiul de popularitate, adica distinctia pe care o acorda publicul din sala pe baza unor taloane completate dupa fiecare seara de concurs.

Festivalul de la Alexandria va avea loc, anul acesta, in perioada 17-18 mai.

In urma preselectiilor, la festival, ca rezerva, mai este o botosaneanca, aceasta fiind tanara Karina Todireanu de 15 ani. In caz ca un concurent dintre cei selectati se va retrage, automat va intra in concurs botoșăneanca trecută ca rezervă printre cei selectați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *