Bolnavii Spitalului Judeţean, trataţi de Paşti cu meniu special: Șuncă presată, cașcaval, cozonac și pască

bolnavi in spitalul judetean botosaniBolnavii din Spitalul Judeţean vor primi un meniu îmbunătățit de Paște. Potrivit reprezentanţilor unităţii spitaliceşti, nu vor lipsi din meniu friptura de pasare, cozonac și ouă roșii.

like facebookLa Spitalul Judetean, aproximativ 500 de botoșăneni își vor petrece Sărbătorile Pascale pe patul de spital.

Spitalul va asigura un meniu tradițional îmbunătățit, precum ouă roșii, cozonac, pască, măsline, cașcaval, șuncă presată și portocale”, a declarat Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *