Noi măsuri luate la Serviciul de Permise și Înmatriculări pentru a evita aglomerația: Angajați de la confecționarea plăcuțelor, puși la ghișee

dan slincu marian ciortea permiseReprezentanții Instituției Prefectului au dispus noi măsuri la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto, pentru a evita aglomerația cauzată de personalul insuficient. Prefectul Dan Șlincu a declarat că o măsură luată pe termen scurt vizează transferul unor salariați de la atelierul de confecționare a plăcuțelor, la ghișee, urmând ca ofițerii de la ghișee să fie folosiți pe partea de examinări.

like facebookAstfel putem reduce perioada lungă la care s-a ajuns cu examinările, undeva în luna iulie – august. Pentru acest lucru am transmis o solicitare către Ministerul Afacerilor Interne”, a spus Șlicu.

De asemenea, prefectul a făcut o solicitare și către Inspectoratul de Poliție Județean prin care solicită detașarea unui cadru din cadrul Poliției, acest lucru urmând să se concretizeze după perioada sărbătorilor pascale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *