TSD Botoșani a luat parte la campania națională „Tinerii împăduresc România”

tsd- psd impaduriri - botosani- corniReprezentanții TSD Botoșani au organizat la sfârșitul săptămânii trecute o acțiune de plantare de pomi în localitatea Corni. La această activitate au participat tineri din PSD  alături de voluntari și consilieri locali și județeni ai Partidului Social Democrat. Acțiunea a fost coordonată de cei doi președinți ai tinerilor social-democrați de la județ, respectiv municipiul Botoșani, Bogdan Buhăianu și Andreea Buiuc.

Sâmbătă am demarat la Botoșani prima acțiune din programul național „Tinerii împăduresc România”. Am plantat peste 100 de puieți de salcâm în comuna Corni din Botoșani. Vom face periodic astfel de activități la care așteptăm să participe și botoșăneni care consideră că pot să contribuie în acest fel la crearea unui mediu sănătos de viață”, a declarat președintele TSD Botoșani Bogdan Buhăianu.

like facebook„Avem nevoie în primul rând să învățăm să ne respectăm mediul în care trăim. De la educație pornește totul. De aceea, PSD a luat decizia de înființa Liga Tinerilor Ecologiști Social Democrați cu structuri în toată țara. Voi organiza în județul Botșoani în fiecare lună câte o acțiune de ecologizare și strângere a deșeurilor, astfel încât să atragem atenția importanței pe care o are un mediu înconjurător curat și fără poluare asupra sănătății”, a declarat președintele LTESD Botoșani Bogdan Strugariu.

tsd- psd impaduriri - botosani- cornitsd- psd impaduriri - botosani- corni

One thought on “TSD Botoșani a luat parte la campania națională „Tinerii împăduresc România”

  1. Cum a putut oare aceasta domnisoara Andreea Buiuc sa ajunga intr-o asa functie? Cine o recomanda pentru functia de presedinte la nivel judetean al TSD-ului ? Poate sa ne arate domnisoara Andreea Buiuc , noua celor care votam ,CV-ul dumneaei, sa vedem si noi ce experienta are ,unde a mai lucrat , ce studii are , cand le-a facut ,la ce institutie , ca ne vom trezi ca apare in vreun post de director pe la Botosani si face calificare la locul de munca? Poate sa ne spuna cum a reusit sa ajunga la Bucuresti, in postul pe care il detine, la scurt timp dupa ce a ajuns si Ovidiu Portariuc. Sunt cumva intr-o relatie de „prietenie”? Eu cred ca PSD-ul ar trebui sa se trezeasca ca la un moment dat vor muri betivii, puturosii, asistatii sociali, batranii nascuti inainate de 1950 si nu vor mai avea electorat ,mai ales cu asa niste membrii sau presedinti. Incercati sa promovati oameni competenti, nu pe cei care au mai mult tupeu sau care apluda mai repede si mai tare. Stiu ca face parte din consiliul local aceasta domnisoara, poate sa ne explice dumneaei ce este bugetul unui municipiul si pe ce se cladeste el , ca doar vorba aia il voteaza la sedinta. Sunt multe de discutat despre aceasta domnisoara. In concluzie pararea mea este ca aceasta domnisoara nu are ce cauta in niste posturi de conducere sau prin ministere, ei in sta bine in KOMA (discoteca) sau in cluburile din Iasi si Bucuresti, acolo unde si-a petrecut marea parte din tinerete,adolescenta s.am.d. PSD trezeste-te odata ca nu mai suport sa vad cum promovezi non valori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *