Inscrieri noi la ziarul Buzz pentru copii si adolescenti dornici sa fie mici reporteri

dimienata copiilorSe fac înscrieri pentru noi membri în cadrul cercului de jurnalism „Micii reporteri”. Odată înscriși ca membri, copiii și adolescenții devin și reporteri ai ziarului Buzz având posibilitatea să scrie într-o publicație destinată lor, scrisă chiar de către ei. Înscrierile au început pe data de 11 aprilie și se vor încheia pe data 5 mai. Pe 6 mai este programată întâlnirea cu noii copii înscriși, o selecție în fața membrilor mai vechi și a coordonatorului de grup.

reporter buzzGrupele care se vor constitui de data aceasta sunt următoarele: 8-10 ani, 11-13 ani și respectiv 14-16 ani iar înscrierea se poate face pe siteul ziarului aici sau trimitand un email la [email protected] continand urmatoarele date: nume, prenume, virsta, numar telefon.

Ziarul Buzz exista în Botosani de 6 ani cu aparitii luna de luna. Din 2014, pe langa publicatia amintita exista si o mini televiziune online, inca in constuctie, dar la care copiii inscrisi in cadrul cercului de jurnalism invata sa fie moderatori. Deja mare parte dintre ei realizeaza emisiuni de stiri, de muzica, de comentarii si analiza, emisiuni de copii etc. catharsis

La ziarul Buzz copiii invata sa scrie un articol, să faca un interviu, să vorbeasca clar, expresiv, să fie prezentator de televiziune, să comunice coerent, să fie spontan. Își dezvolta și descopere calități pe care nici nu știau că le dețin. Dincolo de asta, la Buzz copiii își dezvolta cultura generală, se apropie de lumea teatrului, lumea cărții, se întâlnesc cu vedetele preferate, pot iniția activități, pot sa participe la festivaluri ca reporteri și voluntari, sunt cu un pas în fața colegilor lor de generație.

Taxa lunară, ca membru al cercului de jurnalism “Micii reporteri”, este 30 lei iar taxa de înscriere, plătită o singură dată, este 20 lei, în schimbul căreia fiecare va primi pe loc manualul de jurnalism pentru copii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *