Președintele Asociației Comunelor Botoșani, nemulțumit de noul prefect: Nu are atribuțiile pentru această postură. Ce așteptări să ai de la un om care nu a făcut administrație nici 2%

dan slincuPreședintele Asociației Comunelor Botoșani, Dumitru Chelaru, se declară nemulțumit de numirea prefectului de Botoșani, Dan Șlincu. El acuză faptul că, chiar dacă este primar PSD, Șlincu nu are experiență în administrație. Mai mult, Chelaru spune că pe funcții de vârf trebuie puși oameni cu experiență, iar Dan Șlincu nu a făcut administraţie nici 2%.

like facebookAtunci când vii pe o funcție atât de înaltă trebuie să vii cu o experiență solidă în spate privind administrația publică locală, dar când nu ai făcut niciun minut administrație locală și tu esti într-un moment istoric, spun eu, pentru că Guvernul acesta încearcă atâtea programe și proiecte, atâtea investiții enorme pentru toate comunitățile, de la comunitățile mari până la cele mici, eu cred că trebuie multă responsabilitate. Aici este marea mea îngrijorare și marea mea nemulțumire: vreau să vin la oameni care să îmi dea un sfat, nu care își pun la CV o titulatură. A veni ca tânăr, eu respect tinerii, dar a veni într-o postură în care te bucuri că ai la CV o denumire, dar nu te recomandă nimic ca experiență…Nu vreau să se înțeleagă a fi un atac malițios la persoană. Este un tânăr de perspectivă, și-a făcut treaba în asistență socială, dar nu are atribuțiile pentru această postură. Aici vorbim de un noian de probleme, nu numai cele sociale pe care le stăpânește domnia sa. Vorbim de infrastructură, aș avea 100 să le enumăr. A fi o speranță este foarte frumos, dar la locurile astea de decizie, de vârf, trebuie să vină oameni cu experiență la care să te duci să înveți ceva sau să te ajute. Dar așa… oameni care vin să se antreneze pe o funcție, pentru mine nu este normal”, a spus primarul comunei Pomârla, Dumitru Chelaru.

Criticile lui Chelaru nu se opresc aici. El spune că sunt mulți oameni numiți pe funcții, care atunci când trebuie să dea o soluție dau din umeri.

Vreau oameni care mă pot ajuta, care să îmi dea un sfat, cu care sîă fac echipă și să am rezultate. Văd că unii visează puterea, eu nu. Ce așteptări să ai de la un om care nu a făcut administrație nici 2% cât tine, ca primar”, a adăugat Chelaru.

 

One thought on “Președintele Asociației Comunelor Botoșani, nemulțumit de noul prefect: Nu are atribuțiile pentru această postură. Ce așteptări să ai de la un om care nu a făcut administrație nici 2%

  1. Domnule Primar nu mai fii atat de afectat ca prietenul tau Alexandrescu a insistat sa fie pus prefect, dar nu esti atat de destept pe cat vrei sa pari, esti un marlan cu pretentii care schimba partidul cand nu este ascultata vocea ta „suprema”. Mai dute la furat unde ai fost si pana acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *