Un cunoscut primar din PSD o critică pe Doina Federovici și spune că nu o va susține la șefia partidului

primari judetUn cunoscut primar din PSD o critică pe Doina Federovici și spune că el caută echilibrul în partid și pe acei oameni ”în stare să caute resursa umană potrivită”. Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, se declară nemulțumit de numirea noului prefect Dan Șlincu și spune că îl va susține la șefia PSD pe Costică Macaleți.

like facebookDomnul Macaleți a fost înainte de a fi prefect în cadrul partidului și a avut un comportament echilibrat și nu s-a dus pe la primării să încerce să schimbe majorități cum a încercat acest domn prefect (Dan Șlincu) la mine, în 2012. Mă duc unde văd normalitate și unde văd un pic de experiență, un pic de echilibru. Nu am găsit echilibru la Doina Federovici. Politicienii nu mai au contact cu dvs. (nr. presa), nu au curajul la unele conferințe de presă să explice aceste măsuri extraordinare luate de Guvern, care sunt istorice. Dacă nu sunt comunicate nu sunt înțelese și pot aduce deservicii partidului, nu avantaje. Doar așa că punem o poză pe un site și povestim acolo două rânduri… Nu! Trebuie să interacționezi cu oamenii, culegi și răul și binele. Eu nu fug de oameni și nu le transmit de la primărie comunicate. Eu mă duc în mijlocul oamenilor și văd problemele lor”, a spus Dumitru Chelaru.

Primarul de Pomârla îl va susține pe Costică Macaleți la șefia PSD, pentru că, spune el, este mai echilibrat și cu ”o experiență în spate”.

Dacă deviază de la modul normal de a relaționa cu primarii, cu comunitățile locale, atunci va fi și el sancționat. Este un exercițiu democratic. Este un partid viu. Nu toată lumea trebuie să aplaude”, a adăugat Chelaru.

Întrebat dacă există o tensiune în PSD, Costică Macaleți a spus: ”Din punctul meu de vedere, nu este nicio tensiune necontrolabilă”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *