Au fost desemnați prim-vicepreședinții și vicepreședinții organizației municipale a PNL

alegeri organizatia municipala a PNL -BotosaniDelegații la Comitetul de Coordonare al organizației PNL din municipiul Botoșani au stabilit cine sunt noii prim-vicepreședinți și noi vicepreședinți ai partidului.

Astfel, prim-vicepreședinți au devenit Gheorghe Sorescu și Daniel Botezatu. Primul va coordona departamentul de politici publice, iar cel de-al doilea este responsabil de stategiile politice și de comunicare.

Sorescu l-a avut ca și contracandidat pe Eugen Țurcanu, iar Botezatu pe Gabriel Alecsandru. Botezatu a fost votat abia după o a doua rundă de votare, după ce în prima etapă a avut același număr de voturi ca și Alecsandru.

like facebookFuncțiile de vicepreședinte au fost obținute de Ionuț Turcu, Radu Doruleț, Marius Oroșanu, Ovidiu Luca, Alberto Gavrilescu, Adrian Poclid, Eduard Telișcă și Gina Puflea.

George Ionuț Turcu va fi vicepreședinte coordonator al Departamentului de strategii și relații politice, pentru această funcție candidând și Cristina Panait.

Radu Doruleț va ocupa poziția de vicepreședinte pe imagine, comunicare și relația cu mass-media, învingând-o în alegeri pe Cristina Miron.

Ovidiu Luca, care i-a avut contracandidați pe Radu Aslan, Dan Bacinschi și Gabriel Cîrlan, va fi vicepreședinte care să coordoneze Departamentul de politici economice, în timp ce Marius Oroșanu, care a învins-o pe Cătălina Lupașcu, va conduce, tot din poziția de vicepreședinte, Departamentul de politici sociale.

De asemenea, Alberto Gavrilescu va coordona activitatea de administrație publică și justiție. Pentru acest post au mai candidat Lucel Butnariuc, Cristian Lăzărescu Ciobanu, Petru Derihaci, Victor Ivănescu și Mihai Luțuc.

Eduard Telișcă se va ocupa de problemele de agricultură, el devansându-l pe Vasile Trofinov.

În același timp, Adrian Poclid a obținut funcția de vicepreședinte pe probleme de educație, cultură sau sport (pentru care au mai candidat Andrei Amor și Paul Octav), iar Gina Puflea va fi vicepreședinte pe probleme de sănătate (post la care a aspirat și Lăcrămioara Bradu).

One thought on “Au fost desemnați prim-vicepreședinții și vicepreședinții organizației municipale a PNL

  1. Ce legatura are „politicile economice” cu betivul asta de Luca,chiar nu sa gasit un om normal in tot peneleul asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *