Razii ale polițiștilor. Zeci de mașini și persoane verificate

razie politisti rutieri filtre etilotest1Poliţiştii rutieri au desfăşurat, joi, pe raza municipiului Botoşani, o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete, precum şi pentru prevenirea încălcării normelor rutiere.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 50 de persoane şi verificate 35 de vehicule.

Din totalul de 25 de sancţiuni contravenţionale constatate, în cuantum de 3.020 de lei, 6 sancţiuni au fost aplicate pentru nefolosirea centurii de siguranţă, o sancţiune pentru depăşirea vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv, 8 sancţiuni au fost aplicate pietonilor pentru traversare neregulamentară şi 9 alte abateri.

like facebookTotodată, un conducător auto a fost sancţionat pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului, fiindu-i reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

De asemenea, un conducător auto a fost depistat în trafic în timp ce transporta 800 de ţigarete de provienienţă Ucraina, bunuri care au fost ridicate în vederea confiscării speciale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *