VIDEO Un preot, care este şi profesor de religie, acuzat că a lovit un elev

ora de religieUn elev a ajuns să îşi acuze profesorul de religie, care este şi preot, de agresiune. Băiatul, de 13 ani, care învaţă la şcoala din Dobârceni spune că într-o pauză dintre ore a înjurat o colegă de clasă, iar profesorul l-a auzit şi l-a lovit. I-a dat două palme peste faţă, apoi l-a tras de păr.

„După ce m-a lovit mi-a spus că o să îmi scadă nota la purtare şi nu voi mai trece clasa. Când am avut ora de religie le-a spus colegilor că ceea ce am păţit eu vor păţi şi ei, bătaie şi nota scăzută la purtare”, a spus elevul.

like facebookCopilul este adoptat de o femeie din localitate care s-a dus la şcoală şi a spus incidentul conducerii şcolii.

„Eu am întrebat directoarea dacă preotul este poliţit în şcoală şi mi-a răspuns că nu, că este profesor de religie. M-am întâlnit şi cu el în cancelarie. L-am întrebat cu ce drept a dat în copilul meu şi putea să îi atragă atenţia dacă a înjurat, nu să l bată. Mi-a reproşat că este obraznic şi se bate cu ceilalţi copii. I-am spus că incidentul a avut loc în pauză şi nu la ora lui. Mi-a spus să las aşa lucrurile pentru că a face rău este foarte uşor, a face bine este mai greu”, a declarat femeia.

Aceasta a depus o plângere la Poliţie, însă ancheta a fost clasată, după ce şi-a retras acuzaţiile.

sursa video:secolul 21

2 thoughts on “VIDEO Un preot, care este şi profesor de religie, acuzat că a lovit un elev

  1. Bine i-a facut. Nu a murit nimeni pentru că a fost tras de ureche şi de pleata prea lungă. Copiii şi părinţii lor au ajuns la un grad de neruşinare de nedescris faţă de cadrele didactice. Ştiţi bine că pe vremuri nu se tolera aşa ceva din partea unui elev care poate nu ştie bine să scrie. Profesorul era respectat pentru anii de muncă şi de studiu. De câte ori era cineva tras de perciuni nu era degeaba. Acea femeie dacă îi vroia binele copilaşului, îl mai trăgea şi de cealaltă ureche, ca să ţine minte mititelul că nu trebuie să îi suporte cineva înjurăturile. Aşa, el va şti toată viaţa că are numai drepturi, şi profesorul trebuie să i se supună lui şi tutorelui lui. Astăzi, profesorul este umilit şi de stat şi de elevi şi de părinţii lor. Cineva are prea multă libertate şi nici o responsabilitate. Stai, stai, că mie din video îmi miroase că cineva are ceva de fapt cu preotul, nu cu profesorul.

  2. Treaba e simplă, părinţii nu respectă profesorii, părinţii sunt prost educaţi şi copii la rândul lor nu respectă profesorii.Copii au primit „o educaţie” interesantă, sunt foarte mândri si încântati de ei chiar dacă nu au de ce. Prostia si obraznicia au fost ridicate la rang de calităţi. Sigur nu este chiar generală aceasta situaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *