Paza Spitalului Județean, asigurată de muncitori necalificați

firma paza spitalul judeteanConducerea Spitalului Județean este nevoită să asigure paza unității cu personal propriu, după ce licitația privind asigurarea securității în spital a fost contestată. Firma desemnată câștigătoare a fost Dantex, însă a fost contestată de un alt participant la licitație.

like facebookCa urmare a contestării procedurii de atribuire a licitației privind asigurarea pazei în cadrul spitalului, în acest moment nu avem firmă de pază care să asigure securitatrea spitalului, motiv pentru care angajații spitalului care asigurau activități în curtea spitalului asigură paza până la finalizarea contestației”, a menționat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

În aceste condiții, paza va fi asigurată de muncitori necalificați. Reprezentanţii unităţii recunosc că proprii angajaţi nu sunt cea mai bună soluţie, însă speră să remedieze această deficienţă în cel mai scurt timp.

Într-adevăr, au fost probleme când a fost asigurată paza de angajaţii noştri. Tocmai de aceea s-a recurs la serviciile unei firme de pază. Până la soluţionarea contestaţiei la comisia naţională, spitalul a demarat procedura de achiziţie rapidă a serviciilor de pază”, a adăugat Bercea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *