Restaurante din municipiul Botoșani, la un pas de a fi închise

restaurantMai multe restaurante din municipiul Botoșani riscă să fie închise, întrucât nu și-au achitat taxa anuală către Primăria Botoșani. Termenul limită pentru achitarea acestei obligații era 15 martie. Viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu, susține că aproximativ 400 de agenți economici din Botoșani dețin o autorizaţie fiscală de funcţionare pentru restaurante, baruri, alte activităţi recreative şi distractive, iar până la data de 15 martie au achitat taxa aproximativ 230 agenți economici.

like facebookCei care întârzie vor suporta majorări de întârziere. Agenții economici sunt verificați de către Poliția Locală și în momentul în care sunt depistați că nu și-au achitat taxa primesc mai întâi un avertisment, apoi amendă, după care li se suspendă activitatea până la intrarea în legalitate”, a declarat Marian Murariu.

Restaurantele aflate în zona centrală a municipiului achită o taxă de 4.300 de lei pe an, iar pentru un bar, de exemplu, aflat în zona D, cu o suprafața de 20 mp se plătește 260 de lei pe an.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *