Un tânăr de 19 din Botoșani a speriat tot satul după ce s-a îmbătat

jandarmi la upu spital botosaniUn tanar de 19 ani din judetul Botosani s-a ales cu dosar penal si cu o amenda usturatoare dupa ce a provocat un scandal monstru, in satul Dimăcheni din judetul Botosani.

Speriati de baiatul tot mai agresiv, satenii au sunat la 112, iar politisti l-au dus la spital, unde taraboiul a continuat.

like-facebookAutoritatile spun ca dupa ce a baut bine, tanarul de 19 ani a inceput sa tipe si sa ameninte satenii. Nu mult a durat pana cand s-a luat la bataie cu un alt baiat care trecea prin zona. Satenii au fost cei care au sunat la 112 si au cerut ajutor. Politistii ajunsi la fata locului i-au incatusat pe cei doi tineri si i-au dus la Spitalul Municipal din Dorohoi.

Scandalagiul nu s-a potolit nici aici si a inceput sa urle si sa ameninte personalul medical. In cele din urma tanarul s-a calmat si s-a ales cu un dosar penal pentru tulburarea ordinii si linistii publice.Iar pentru scandalul provocat in sat autoritatile i-au dat si o amenda de 1.500 de lei.

Pentru ca nu a pus probleme, celalalt tanar a scapat fara nici o sanctiune. Medicii supun ca ambii baieti au suferit leziuni usoare si au fost externati.

Sursa: Stirile ProTv

 

 

One thought on “Un tânăr de 19 din Botoșani a speriat tot satul după ce s-a îmbătat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *